Bij ons kun je terecht om een lesgever in te huren die bij jou op locatie clinics/lessen komt geven. Dit kan een eenmalige clinic zijn zoals bijvoorbeeld bij een sportdag of sportevenement. Maar dit kan ook in de vorm zijn van een clinicreeks, denk aan een sport kader op het voortgezet onderwijs. 

Wij zijn actief als externe freerun trainers bij gymverenigingen en in het onderwijs en hebben zelf dan ook jarenlange ervaring in Parkour/Freerunning. Wij bieden de kinderen gevarieerde, uitdagende lessen aan en leggen de nadruk op veiligheid, lichaamsbeheersing, functionele kracht, vrijheid in beweging en creativiteit. Elk kind kan zich binnen onze lessen/clinics op eigen niveau ontwikkelen, van basis Parkour-technieken tot muursalto’s. Naast het fysieke aspect, komt ook het sociale aspect erg aan bod, dit is iets wat wij erg belangrijk vinden binnen de clinics.

Freerunning Clinics

Freerunning is een erg moderne urban-sport die razend populair aan het worden is. Deze moderne creatieve manier van bewegen komt tegenwoordig steeds vaker als indoor Freerunning clinic voor op het onderwijs. Als u iets leuks en verfrissend voor uw school of organisatie zoekt, is dit misschien wel wat voor u.