• Minimale leeftijd: 8 jaar
  • Kosten voor de clinic: €35.
  • Deelname aan de clinics is volledig op eigen risico

Binnenkort start alweer de 3e buiten-clinic. In deze 5-weken clinic zullen de kinderen de echte betekenis van de sport leren kennen en dit vooral ook zelf gaan verkennen door veel te doen en te ervaren, ieder op zijn of haar eigen niveau. Helaas kunnen we nog niet de zaal in, omdat we nog altijd wachten op verenigingsrechten. Dat is erg jammer, want we hadden gehoopt dat dit onderhand al wel geregeld zou zijn. Deze clinic zal dus daarom ook weer buiten plaats vinden. Elke les bestaat uit een warming-up (vaak met spelelement), waarna vervolgens enkele ‘spots’ worden bezocht om daar basis parkour/freerun vaardigheden te leren/verbeteren. Bij elke les bezoeken we weer andere spots en behandelen we weer andere dingen om een zo goed mogelijk totaalplaatje te ervaren. Naast fun, staat veiligheid bij ons bij Grip Freerunning voorop. Deze sport toegankelijk en veilig tegelijk maken voor beginners is iets waar we grote waarde aan hechten.


Hieronder vind je een overzicht van de clinics en ook het inschrijvingsformulier. Na de inschrijving zal je ingedeeld worden in één van de groepen en ontvang je binnen enkele dagen een infomail met daarin de groepsindeling, planning en verdere info zoals betaling. Mocht je al een eerdere clinic gedaan hebben, dan wordt bij de indeling rekening gehouden met de groep waar je in zat. Bij de indeling letten we op leeftijd en niveau/ervaring.

Inschrijving

Inmiddels is de 3e clinic begonnen en is inschrijven niet meer mogelijk (per 10-09-2020)

Voorlopig geen verdere buiten-clinics meer in de planning. Het is nu wachten op toestemming freerun lessen binnen in de gymzaal.
We zullen tijdens de lessen ook wat filmen, zodat er een korte videomontage gemaakt kan worden voor op de website.