• Minimale leeftijd: 8 jaar
  • Kosten voor de clinic: €35. Voor de aankomende woensdag en 2e vrijdag clinic geldt er dit keer een flexibele prijs. Mocht je (kind) niet aan alle 5 lessen kunnen deelnemen vanwege bijvoorbeeld vakantie, vermeld dan bij de inschrijving om welke lessen dit gaat zodat het bedrag met €7 per gemiste les verminderd kan worden.
  • Deelname aan de clinics is volledig op eigen risico

Na de succesvolle eerste 5-weken buiten Freerunning clinic op vrijdag in Deventer, volgt nu weer een 5-weken clinic op vrijdag als ook een nieuwe éénmalige clinic op woensdag. In deze 5 weken clinics zullen de kinderen de echte betekenis van de sport leren kennen en dit vooral ook zelf gaan verkennen door veel te doen en te ervaren, ieder op zijn of haar eigen niveau. Elke les bestaat uit het langsgaan van enkele ‘spots’ (zo noemen wij freerunners plekken die ideaal zijn om te freerunnen) om daar basis parkour/freerun vaardigheden te leren of verbeteren. Dit is voorafgaand van een warming-up met spelelement. Elke les bezoeken we een andere wijk met weer andere spots, waarbij we elke keer weer andere dingen behandelen. Op deze manier kunnen de kinderen in 5 weken toch een goed totaalplaatje ervaren. Naast fun, staat veiligheid bij ons bij Grip Freerunning voorop. Deze sport toegankelijk en veilig tegelijk maken voor beginners is iets waar we grote waarde aan hechten.

Hieronder vind je een overzicht van de clinics en ook het inschrijvingsformulier. Na de inschrijving zal je ingedeeld worden in één van de groepen en ontvang je binnen enkele dagen een infomail met daarin de groepsindeling, planning en verdere info zoals betaling. Mocht je al een eerdere clinic gedaan hebben, dan wordt bij de indeling rekening gehouden met de groep waar je in zat. Bij de indeling letten we op leeftijd en niveau/ervaring.

ClinicBeschrijvingDatum & Tijd
Tweede Vrijdag Clinic5 x 1,5 uur les op vr. Flexibele clinic-prijs.Vr 17 juli t/m vr 21 aug
GRIP VR-1 13:00-14:30
GRIP VR-2 14:30-16:00
Woensdag Clinic 5 x 1,5 uur les op wo. Flexibele clinic-prijs.Wo 15 juli t/m wo 12 aug
GRIP WO-1 13:00-14:30
GRIP WO-2 14:30-16:00
Derde
Vrijdag Clinic
5 x 1,5 uur les op vr.Vr 28 aug t/m vr 25 sep.
Let op: gewijzigd naar een week later.
GRIP VR-1 15:00-16:30
GRIP VR-2 16:30-18:00

Inschrijving

5 Weken Clinics. Betreft de 3e vrijdag clinic, deze is gewijzigd naar een week later, excuses. De infomail hiervan met daarin de groepsindeling, planning en betaling ontvang je circa half aug.